Έντονη και ουσιαστική δραστηριότητα αναπτύσσει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης Μάριος Δράμαλης, προτάσσοντας τα καίρια θέματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Δράμαλης επιμένει και δίνει έμφαση στην πρακτική πλευρά της πολιτικής σε ότι αφορά στη Θεσσαλονίκη και υπογραμμίζει ότι επιθυμία του είναι η αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης σε όλα τα επίπεδα με δημιουργία νέων δομών και οργανισμών, ώστε να ανταποκρίνεται στον ρόλο και όχι μόνο στην ονομασία της ως συμπρωτεύουσας. Αναρωτιέται μάλιστα γιατί τόσα χρόνια δεν δόθηκε από άλλους πολιτικούς η πρέπουσα σημασία στην πόλη, της οποίας η αγορά μένει σε υποτονικά επίπεδα και η επιχειρηματική δραστηριότητα είναι περιορισμένη.

Ο ίδιος επιχειρηματίας στον τομέα της ενέργειας προτείνει ουσιαστικές λύσεις, όπως την δημιουργία Οργανισμού για για τις Α.Π.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με ξεκάθαρους όρους για όσους θέλουν να επενδύσουν και με ποια χρηματοδοτικά εργαλεία.

“Η Θεσσαλονίκη να καταφέρει να γίνει πρωταγωνίστρια στο κομμάτι της ενέργειας και όχι μόνο”, προσθέτει. Άλλωστε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν είναι λίγες οι προτάσεις τις οποίες εισηγήθηκε ο ίδιος και έγιναν πράξη, όπως τα «πράσινα νησιά» και η επιδότηση των φωτοβολταϊκών πάρκων .
Σε ό,τι έχει να κάνει με την προεκλογική του εκστρατεία αυτή γίνεται με περιοδείες μέσα στην πόλη, γειτονιά με γειτονιά και πόρτα – πόρτα ενώ τα μηνύματα που δέχεται ο ίδιος είναι αυτά της αλλαγής σε μια Θεσσαλονίκη που όπως είπε «λιμνάζει» τα τελευταία χρόνια.

“Η πόλη πρέπει να ξυπνήσει να δώσει ευκαιρία σε νέους υποψήφιους, να μην ψηφίσει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ας αλλάξει τον τρόπο γιατί αν πάμε «με μια από τα ίδια» δεν θα αλλάξει κάτι. Εγώ θα διεκδικήσω για τη Θεσσαλονίκη, δε θα πάω με το «χτύπημα» στην πλάτη», είπε ο κ. Δράμαλης σε πρόσφατη συνέντευξη.

Επίσκεψη στην Καλαμαριά και συναντήσεις με πολίτες

Χθες πραγματοποίησε επισκέψεις σε περιοχές της Καλαμαριάς και αντάλλαξε απόψεις με πολίτες, ακούγοντας τα θέματα, που του έθεσαν. Παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα της αγοράς και για όσα απασχολούν καταστηματάρχες και άλλους επιχειρηματίες.

Ο κ. Δράμαλης ενημέρωνε τον κόσμο για τις προσεχείς προεκλογικές ομιλίες και συναντήσεις, που θα είναι:

– Κεντρική του ομιλία στο Μακεδονία Παλλάς στις 11 Μαΐου ,στις 8 μ.μ. ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις εκδηλώσεις:
– Σε Ανατολική Θεσσαλονίκη στο LES ZAZOUS στις 12 Μαΐου στις 8 μ.μ. , 
– Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο IL POSTO στον Εύοσμο στις 15 Μαίου στις 8 μ.μ. ,
– Στο κέντρο της πόλης στο AVENUE στις 19 Μαϊου στις 8 μ.μ. επίσης.

“Σας περιμένω όλους στην προεκλογική μου ομιλία την Πέμπτη 11 Μαίου στις 8 μ.μ. στο Μακεδονία Παλλάς , στην αίθουσα Αλέξανδρος για να συζητήσουμε όλα όσα σας απασχολούν για την πόλη μας”, αναφέρει. 

Επίσης τονίζει:

“Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στα δύο πολιτικά μου γραφεία, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να μάθετε το λόγο που θέλω να συμβάλω όπως μπορώ για να γίνει η Θεσσαλονίκης μας καλύτερη!

•ΚΕΝΤΡΟ, Λεωφόρος Νίκης 33

•ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, Μεταμορφώσεως 30″