Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο κέντρο της Καλαμαριάς από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα της οδού Κομνηνών, όπου σε λίγη ώρα εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 38χρονο και μία 42χρονη, ενώ είχε προηγηθεί γύρω στις 8.15 κλήση στο 100 για πυροβολισμούς στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών 27.

Οι σοροί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100. Όπως διαπιστώθηκε οι σοροί φέρουν τραύματα από σφαίρeς.

Θεωρείται πιθανό το σενάριο ο άντρας να εκτέλεσε την 42χρονη και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Εικάζεται ότι το περιστατικό οφείλεται σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Διέρρευσε μάλιστα μια πληροφορία ότι ο νεκρός άνδρας ήταν αστυνομικός.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο, ο δράστης και αυτόχειρας νωρίτερα είχε πάει τα δύο παιδιά του στο σχολείο. Το ζευγάρι είχε χωρίσει. Ο 38χρονος αστυνομικός φέρεται να σκότωσε την πρώην γυναίκα του με καραμπίνα.

Επί τόπου έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.
Η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.