Με μηνύματα ενότητας και διάθεσης για συνεργασία πραγματοποιείται αύριο, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημάρχου Καλαμαριάς Χρύσας Αράπογλου και των νέων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων.

Θα παραστούν όλοι οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, ενώ επίσης έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι φορέων και παράγοντες συλλόγων και κοινωνικών σωματείων της Καλαμαριάς.

Αύριο η κα Αράπογλου αναμένεται ότι θα ανακοινώσει και τα ονόματα των συνεργατών της, που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση, όπως αντιδημάρχων, εντεταλμένων συμβούλων, προέδρων οργανισμών.

Ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινώσει την πλήρωση των θέσεων του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και   του γενικού γραμματέα του Δήμου.

 

Δίπλα στην Χρύσα Αράπογλου έχουν εκλεγεί έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, που με τις γνώσεις και την αγάπη τους για την Καλαμαριά αναμένεται να δώσουν ένα νέο ξεκίνημα για καλύτερα αποτελέσματα.

Από τις μέχρι τώρα συζητήσεις φαίνεται ότι θα στηρίξουν το έργο της Χρύσας Αράπογλου ο πρώην δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης και άλλα στελέχη της παράταξης “Συνεργασία για την Καλαμαριά”, όπως επίσης και οι επικεφαλής παρατάξεων του κεντροαριστερού χώρου, θέλοντας να γίνει φανερό ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του τόπου και για την αίσια έκβαση των σοβαρών θεμάτων, που λιμνάζουν στην περιοχή.