Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχική Γενικά Αποστροφή για όσα λέει στην απολογία του ο 53χρονος Μίχος – Παραδέχεται...

Αποστροφή για όσα λέει στην απολογία του ο 53χρονος Μίχος – Παραδέχεται μέρος των κατηγοριών

Αποστροφή και αηδία προκαλούν τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονηςστον Κολωνό. 

Όπως μετέδωσε το MEGA η απολογία του 53χρονου εξοργίζει για μία ακόμη φορά, καθώς ο Μίχος επιμένει να υποστηρίζει ότι «η συνεύρεση» – όπως αποκαλεί τον βιασμό ενός παιδιού – με την 12χρονη «ήταν με την συναίνεσή της».

«Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», παραδέχεται στην απολογία του και σημειώνει πως δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού.

«Πριν ξεκινήσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά, μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους», προσθέτει ο 53χρονος.

Ο Μίχος συνεχίζει την απολογία του αναφέροντας πως ήξερε την ίδια, αλλά και τους γονείς της.

«Η μητέρα της ψώνιζε στο μαγαζί, αλλά άφηνε χρέη. Ο πατέρας της έπαιρνε ναρκωτικά», όπως λέει.

Αποκαλύπτει πως με την ανήλικη “είχε έρθει σε επαφή” 4 με 5 φορές από το Μάιο έως τον Αύγουστο, μία φορά στο σπίτι του και τις υπόλοιπες στο μαγαζί του.

«Η μικρή μού έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Η μητέρα, μόλις έμαθε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μου ζήτησε να τα σβήσω, γιατί θα τα πει όλα στη γειτονιά», ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα της ανήλικης είχε ζητήσει χρήματα από την σύζυγό του και εκτιμά πως ήξερε τι γινόταν μεταξύ του ίδιου και της κόρης της.

«Η 12χρονη μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι την θέλω στο μαγαζί για δουλειά για να έρχεται, γιατί τσακωνόταν συχνά μαζί της», προσθέτει.

Ο 53χρονος ολοκλήρωσε την απολογία του, έχοντας το θράσος να δηλώσει πως «κατέστρεψε την οικογένειά του» – προφανώς, όχι ένα 12χρονο παιδί…

Προφυλακίστηκαν και οι δύο

Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή, μετά τις σύντομες τυπικές απολογίες τους.

Ο 53χρονος, κατά πληροφορίες, ομολόγησε μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, παραδεχόμενος “σεξουαλικές επαφές” με την ανήλικη στον Κολωνό, τηρώντας το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται του βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας.