Ένας 33χρονος συνελήφθη στο Λαύριο κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανήλικης θετής κόρης του, που διαπράχθηκε κατ΄επανάληψη σε περιοχές της Εύβοιας και της Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 33χρονος ημεδαπός συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο συλληφθείς προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης εκμεταλλευόμενος το ότι την είχε υπό την επίβλεψή του όταν απουσίαζε η μητέρα της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».