Ο Στέφανος Κασσελάκης παραβρέθηκε σήμερα (3/10), για πρώτη φορά, στην Ολομέλεια της Βουλής ως επισκέπτης…

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραβρέθηκε σήμερα (3/10), για πρώτη φορά, στην Ολομέλεια της Βουλής ως επισκέπτης και παρακολούθησε την ομιλία του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, ενώ στο τέλος της ομιλίας τον χειροκρότησε.

Η ενέργεια αυτή του κ. Κασσελάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από βουλευτές της ΝΔ, με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων: «O κ. Κασσελάκης χαρακτήριζε τους βουλευτές της ΝΔ χειροκροτητές και υποσχόταν ότι θα φέρνει νομοσχέδια μετά από διαβούλευση με τους πολίτες. Έδειξε με την δήλωσή του άγνοια των διαδικασιών, γι’ αυτό και χάρηκα, όταν τον είδα σήμερα στην Ολομέλεια.

Αλλά τελικά τι επέλεξε να κάνει ο κ. Κασσελάκης; Να εμφανιστεί ως χειροκροτητής. Κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων, παρουσία 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, αν και είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του νέου τους προέδρου, οι μισοί επέλεξαν να μην έρθουν, χειροκρότησε και απήλθε. Δεν έδειξε έστω το ενδιαφέρον να δει πως λειτουργεί η νομοθετική εργασία.

Θα μπορούσε ο κ. Κασσελάκης σήμερα να είναι βουλευτής, αρκούσε η παραίτηση ενός βουλευτή επικρατείας και των πρώτων επιλαχόντων. Όμως δεν θέλει να μπει στη Βουλή, γιατί τότε θα αναγκαζόταν να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα».

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε και τις αναρτήσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Βόλο, λέγοντας: «Οι πολίτες στον Βόλο περιμένουν να δουν προτάσεις και λύσεις και όχι γαλότσα και φτυάρι. Αυτό που κάνει ο κ. Κασσελάκης είναι χείριστος λαϊκισμός: προσβολή του κοινοβουλίου και TikTok με φτυάρια».



Το άρθρο Πλεύρης για Κασσελάκη: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος, παρουσία μόλις 20 βουλευτών του» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.