Περίπου 7.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ και άλλοι Έλληνες φίλαθλοι από την Γερμανία συνέρρεαν ως το βράδυ στη Φρανκφούρτη για να σταθούν δίπλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να ενισχύσουν την ψυχολογία των παιχτών, ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ.

Υπολογίζεται ότι 4.000 φίλαθλοι ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη, ενώ άλλες 3.000 έφτασαν από άλλες πόλεις της Γερμανίας και φυσικά από την Φρανκφούρτη.

Ο σύνδεσμος του Δικεφάλου στη γερμανική πόλη πλημμύρισε από φίλους της ομάδας που τις τελευταίες ώρες έχουν στήσει… πάρτι πριν από τον αγώνα.

Είναι η «μάχη» της πρωτιάς για τον όμιλο στο Conference League.

Στη Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει χιλιάδες οπαδούς του τόσο απ’ όλη τη Γερμανία και άλλες γειτονικές χώρες, όσο και από την Ελλάδα.

Στον σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ στη γερμανική πόλη έχουν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (30/11) εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας που δίνουν το δικό τους στίγμα για το τι θα ακολουθήσει εντός του γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ δίνει σκληρή μάχη στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ για την πρωτιά στον όμιλό του στο Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος προπορεύεται στη βαθμολογία με 10 βαθμούς έναντι 9 των Γερμανών και παίζει για δύο αποτελέσματα, τη νίκη που θα του δώσει από απόψε την πρώτη θέση ή την ισοπαλία που θα τον διατηρήσει μπροστά και θα του δώσει τον πρώτο λόγο για την τελευταία αγωνιστική στην οποία υποδέχεται στην Τούμπα την Ελσίνκι.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο τραυματίας Μπάμπα Ράχμαν αφού ο Μάρκος Αντόνιο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

Στον αντίποδα, ο Ντίνο Τοπμέλερ δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό του στόπερ, Κοχ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ρόντε και Χάουγκε. Δύσκολα θα προλάβει ο Τσάντλερ, εκτός λίστας ο βασικός στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, Μαξ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6, όπως επίσης ραδιοφωνικά από το Metropolis 95,5 F.M. Η θερμοκρασία το πρωί ήταν 2 βαθμοί Κελσίου, ενώ αύριο αναμένεται και χιονόπτωση.

(Φωτό: mynews.gr)