Σχεδόν 30 κιλά έχασε κατά την περίοδο της καραντίνας, λόγω της πανδημίας, ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, αλλάζοντας τις διατροφικές του συνήθειες και υιοθετώντας μερικές νέες συνήθειες, όπως το τρέξιμο.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό και ως Μάνος Βρεττάκος από τη σειρά “Γη της Ελιάς”, μίλησε στον φακό της πρωινής εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, για να χάσει τα κιλά που ήθελε εκτός από τη γυμναστική που έκανε έκοψε τη γλουτένη, τη ζάχαρη και πρόσθεσε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή του.

Αποκαλύπτει ποια είναι η ρουτίνα που τον βοηθά

«Έχασα 30 κιλά την περίοδο της καραντίνας. Είχα αρχίσει να παίρνω τα βουνά και να τρέχω για να κάνω καλό και στον ψυχισμό μου αλλά και για να με προσέξω κάπως και σωματικά. Τώρα είμαι μείον 25, πήρα και 5 κιλά λόγω του τρεξίματος».

«Για να χάσω αυτά τα 30 κιλά τότε, πέρα από τη γυμναστική την οποία έκανα, έκοψα τη γλουτένη, τη ζάχαρη και έβαλα πιο έντονα στις διατροφικές μου συνήθειες τα φρούτα και τα λαχανικά».

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός δήλωσε πως προσπαθεί να τρέχει και όποτε βρίσκει χρόνο να πηγαίνει και γυμναστήριο.

«Όσο μπορώ ξεκλέβω. Προσπαθώ να με προσέχω για να είμαι εντάξει και για τους υπόλοιπους αλλά και απέναντι στον εαυτό μου, γιατί αν δεν είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι και για τους υπόλοιπους».