Από την δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή με δράστη τον κουμπάρο του, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Αιτία οι οικονομικές διαφορές, σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες.-

 

Η αποκάλυψη μιας διπλής τραγωδίας με τη δολοφονία ενός 55χρονου ασφαλιστή από τον κουμπάρο του, γνωστό επιχειρηματία και την αυτοκτονία του δράστη λίγο αργότερα, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Οι εξελίξεις ήταν απρόσμενες στο θρίλερ της δολοφονίας του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα, μέσα στο γραφείο του. Ύστερα από έρευνες τριών ημερών, αποκαλύφθηκε πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας φίλος και κουμπάρος του.

Όπως αποκαλύπτει η βαλλιστική εξέταση, ο αυτόχειρας δολοφόνησε τον κουμπάρο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Από την πρώτη στιγμή οι αρχές αναζητούσαν σύνδεση ανάμεσα στα δύο αυτά τραγικά περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiNews.gr από την αστυνομία και την ομάδα που ερευνούσε τις δύο υποθέσεις το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης δείχνει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο περιστατικά είναι το ίδιο, αποκαλύπτοντας μια ανείπωτη τραγωδία.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, όταν ο 55χρονος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη. Τον άτυχο άνδρα βρήκε η κόρη του και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, όπου απέκλεισε τον χώρο.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του κι ένας γνωστός επιχειρηματίας οπτικών, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κουμπάρος του δολοφονημένου ασφαλιστή.

Οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για να δουν αν συνδέονται οι δύο υποθέσεις, είχαν συλλέξει αρκετά στοιχεία και τελικά το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης επιβεβαίωσε τις υποψίες τους, αφού όπως αποδείχθηκε το 22αρι πιστόλι που αφαίρεσε τη ζωή από τον ασφαλιστή, ήταν το ίδιο όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας.

Ως προς τα αίτια της διπλής τραγωδίας δεν υπήρξαν επαρκή στοιχεία, αλλά σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο επιχειρηματίας και ο ασφαλιστής είχαν σοβαρές οικονομικές διαφορές.