Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης παραδόθηκε 36χρονος που τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε έναν 45χρονο άνδρα στο Δροσερό.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγο πριν παραδοθεί, ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στη δολοφονία και κάνει λόγο για ζητήματα προστασίας της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μαζί με τον 36χρονο συνελήφθη και ένας εκ των δύο γιων του με την κατηγορία εμπλοκής στο συμβάν, ενώ αναζητούνται ο δεύτερος γιος του και ο γαμπρός του για συνέργεια.

Κατά την παρουσία του στην Ασφάλεια ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο με το οποίο δολοφόνησε το θύμα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η διαφωνία με τον 46χρονο προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στο γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Σύμφωνα με το empros.gr, μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Πήγε στο σπίτι και έσπασε την πόρτα

Επιπλέον, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 45χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας τον ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν για απολογία αύριο, Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά. .

Ο 36χρονος μάλιστα, λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία, ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.