Ανάστατοι οι κάτοικοι στην οδό Πασαλίδη της Καλαμαριάς πληροφορήθηκαν τα στοιχεία για την δολοφονία μιας γυναίκας 63 ετών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας το πρωϊ της Πέμπτης.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η κόρη της, με την οποία ζούσαν μαζί. Η αστυνομία αποδίδει το θάνατο της γυναίκας σε εγκληματική ενέργεια.

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα, δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε πουλήσει πρόσφατα μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Σαντορίνη και πρέπει να είχε αρκετά χρήματα. Η εκδοχή αυτή οδηγεί τις  έρευνες στην υποψία ότι πιθανόν τα κίνητρα της δολοφονίας να είναι οικονομικά. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του διαμερίσματος προκαλεί υπόνοιες και στρέφει τις έρευνες στο περιβάλλον της 63χρονης.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)