Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην 84η ΔΕΘ που εισέρχεται στην τελική ευθεία προς το δεύτερο και πιο συναρπαστικό Σαββατοκύριακο της διοργάνωσής της με κορύφωση των επισκέψεων, εκδηλώσεις και συναυλίες.

Χθες το βράδυ στην κεντρική σκηνή της ΔΕΘ  ήταν ο «εκρηκτικός» Σάκης Ρουβάς, που ενθουσίασε πολλές χιλιάδες θαυμαστές του. Σήμερα Παρασκευή εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αναστάσιος Ράμος.

Την Τετάρτη  84η ΔΕΘ και η ΔΕΘ-Helexpo απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, διοργανώνοντας μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν αρχικά προγραμματισμένο να εμφανιστεί  με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα, στο πλαίσιο του συναυλιακού προγράμματος της έκθεσης.

Την 84η ΔΕΘ θα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος, ο οποίος τιμήθηκε από τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα για τη διαχρονική στήριξη του στο θεσμό της ΔΕΘ.

Την ίδια στιγμή, οι πολλές εκπλήξεις της έκθεσης συνεχίζονται, καθώς  ξεκίνησε την λειτουργία της η Salonica Cannabis Expo.

H Salonica Cannabis Expo 2019 φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του Περιπτέρου 2 μέχρι και την λήξη της έκθεσης, την ερχόμενη Κυριακή.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προιόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα αυτό σε όλο τον κόσμο, καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. Παρέχει και πολλές επενδυτικές ευκαιρίες για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο, αφού συμμετέχουν και πολλές ξένες εταιρείες με πολυετή πείρα σε αυτό τον τομέα.

Το σημερινό ωράριο της 84ης ΔΕΘ είναι 16:00 με 22:00.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ