Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στις 3.15 το απόγευμα στην οδό Μοναστηρίου, μπροστά από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αστικό λεωφορείο, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μηχανή. Η γυναίκα ήταν συνεπιβάτης στο δίκυκλο και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η 40χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της μετά και την δουλειά όταν συνέβη το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μητέρα παιδιού τριών ετών.

Το λεωφορείο στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του ΟΣΕ βγήκε από την πορεία του και παρέσυρε ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη εγκεφαλικό γι’ αυτό και έχασε την έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα, ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ερευνώνται. Εξαιτίας του συμβάντος η οδός Μοναστηρίου παρέμεινε κλειστή στο σημείο για τουλάχιστον μία ώρα.

Ανακοίνωση με συλλυπητήρια από τον ΟΑΣΘ

Στην ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρεται:

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου».

Αναφέρεται ακόμα ότι «η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».