Από λοίμωξη του αναπνευστικού άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένα 4χρονο αγόρι από την Θάσο, σκορπώντας θλίψη στους δικούς του και σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ανήμερα το βράδυ των Θεοφανίων το αγόρι μεταφέρθηκε από τους γονείς του με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου, στη Θάσο.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στον παιδίατρο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Υγείας και νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ οι πληροφορίες που επικαλείται ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, αναφέρουν πως το παιδί δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Από το Νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο ότι πρέπει να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως αναφλερθηκε εκδήλωσε επιπλοκές από αναπνευστικό συγκυτιακό ιό και κατέληξε.

Ο θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος το νησί της Θάσου και όλη την περιοχή του νομού Καβάλας. Απαντήσεις για το τι έχει συμβεί ακριβώς αναμένεται να δώσει η νεκροψία.