Αρχική Θεσσαλονίκη Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης στη Νεοχωρούδα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον...

Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης στη Νεοχωρούδα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον φρικτό θάνατο από τα σκυλιά

Το τελευταίο αντίο μέσα σε σκηνές σπαραγμού είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τρία σκυλιά, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Η κηδεία της μητέρας δύο αγοριών τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 50χρονη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας

Λίγο μετά τις 10, το φέρετρο με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας έφτασε στην εκκλησία. Σφιχταγκαλιασμένοι, οι δικοί της άνθρωποι φώναξαν «αθάνατη» και «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια του γιου της καθώς τα τρία σκυλιά του γείτονα της, την κατασπάραξαν με 50 δαγκωνιές.

Όπως προέκυψε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα. Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

thessaloniki-skylia-arthrou

Συγκλονίζει η μαρτυρία του κωφάλαλου κηπουρού

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κωφάλαλου κηπουρού, Νίκου Λαζαρίδη, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την άτυχη 50χρονη γυναίκα όταν αυτή βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την άγρια επίθεση των σκυλιών.

Όπως είπε στο MEGA το απόγευμα της Τρίτης, ο ίδιος δεν είδε και δεν άκουγε τίποτα από την επίθεση γιατί κούρευε με το εργαλείο του. «Άκουσα ένα γάβγισμα μόνο αλλά νόμιζα πως ήταν μακριά. Πέρασε ένας γείτονας με το αυτοκίνητο και μου έκανε νόημα. Κοίταξα πάνω από τους θάμνους αλλά δεν έβλεπα κάτι. Μου είπε ο γείτονας ”περίμενε εκεί” και έφυγε».

Συνεχίζοντας την μαρτυρία του λέει πως ο άνδρας επέστρεψε και πυροβόλησε και τότε κατάλαβε πως κάτι έγινε με τα σκυλιά. «Κατέβηκα από τη σκάλα να δω τι γίνεται και από ένα κενό την είδα μπρούμυτα. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Όταν το είδα αγχώθηκα για το πού είναι τα σκυλιά. Είδα τα δύο να έρχονται, αλλά φοβήθηκαν που με είδαν με το αλυσοπρίονο και έφυγαν. Πήρα ξανά το αλυσοπρίονο μήπως βρω το τρίτο και όταν μπήκα στην αυλή είδα το πτώμα», είπε.

Από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές – για περισσότερες από 50 έκανε λόγο η ΕΡΤ – σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσοπανόσκυλα.

Όπως είπε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε ουσιαστικά στην αγκαλιά του μεγάλου της γιου της Δημήτρη. «Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω» είπε στο MEGA o Στέργιος Κουτσουβάλογλου και πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…».