Δύο άνθρωποι του ραδιοφώνου, εξαιρετικοί ηχολήπτες και τεχνικοί, έφυγαν από την ζωή μέσα σε τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη. Ο ένας εργαζόταν στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ 3 και ο άλλος  στο “Πρακτορείο F M”, του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. 

Η οικογένεια του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη και του «Πρακτορείου FM 104,9» θρηνεί για την απώλεια του ηχολήπτη και τεχνικού ραδιοφώνου, Θανάση Κουτλιάνη, ο οποίος έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών.

Ο Θανάσης Κουτλιάνης υπήρξε από το 2000 στέλεχος του Radio 105 της ΔΕΘ-HELEXPO και εργαζόταν ως ηχολήπτης- τεχνικός στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείου FM», από την ίδρυση του, το 2015.

Το ραδιόφωνο ήταν η μεγάλη του αγάπη και είχε συμβάλλει στη δημιουργία και στην τεχνική υποστήριξη πολλών ραδιοσταθμών της Θεσσαλονίκης. Σε όλους που εργαστήκαμε μαζί του θα λείψουν το χαμόγελο, η ευγενική του ψυχή, η καλή και φιλική του διάθεση.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου στις 10.15 π.μ.(συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Ορθοδοξίας).

Και ο Τρύφων Δημόπουλος της ΕΡΤ 3

 

 

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΕΡΤ 3 με το θάνατο του ηχολήπτη των ραδιοφωνικών σταθμών της, Τρύφωνα Δημόπουλου.

Σε σχετικά ανακοίνωση η ΕΡΤ3 αναφέρει:

“Η οικογένεια της ΕΡΤ3 είναι συντετριμμένη από τον πρόωρο και αδόκητο χαμό ενός νεότατου στελέχους της. Ο Τρύφων Δημόπουλος εργάστηκε ως ηχολήπτης στην ΕΡΤ3 από το 2002. Υπήρξε υποδειγματικός συνάδελφος και επαγγελματίας, πάντα ευγενικός και προσηνής, πάντα πρόθυμος να συνδράμει τα προγράμματα των 102fm & 958fm.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων μας προς τους οικείους του, καθώς και την εκτίμηση και τον θαυμασμό μας για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του.

Αντίο Τρύφωνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.