Ήσυχη και ευχάριστη ζωή περνάει ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες και βρήκε την ηρεμία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται σε ένα μικρό βίντεο, που ανήρτησε  στα κοινωνικά δίκτυα η κόρη του, ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, απολαμβάνει πλέον την ηρεμία και την οικογενειακή θαλπωρή στο σπίτι του έξω από την Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 9/12 η κόρη του, Γιάννα Τερζή, δημοσίευσε ένα μίνι βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βλέπουμε τον Πασχάλη Τερζή, να… διαπραγματεύεται με κάποιο από τα εγγόνια του σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Πριν από λίγο καιρό, ο Πασχάλης Τερζής, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εκπλήσσοντας ευχάριστα τους συμμετέχοντες στο πάνελ, αλλά και τους fans του.

Αφορμή στάθηκε η φιλοξενία στην εκπομπή του φίλου και παλιού του συνεργάτη Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε σε πλειστηριασμό την πολυτελή βίλα του στη Γλυφάδα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες, θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ενώ δέχτηκε on air και πρόταση για νέο τραγούδι, την οποία, μάλιστα, έκανε αποδεκτή.

(Πηγή: iefimerida.gr)