Χαλαρή συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, είχε νωρίτερα σήμερα, σε καφέ, στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περιστράφηκε γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν από χθες το βράδυ στη Ρωσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη

Στην ανακαινισμένη αγορά «Μοδιάνο» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με δημοσιογράφους της πόλης σήμερα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύντροφο του, Μπέττυ Μπαζιάνα, μια ημέρα πριν τις εκλογές.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες, όπου και έριξε αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία για το κόμμα του, μιλώντας στο λιμάνι της πόλης και δηλώνοντας παρών για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Για όλα αυτά, αλλά και το διακύβευμα της κάλπης συνομίλησε σήμερα με τους δημοσιογράφους, ενώ ξεναγήθηκε σε μια από τις ιστορικότερες αγορές της πόλης, η οποία αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς της τοπικής γαστρονομίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο οι συνάδελφοί τους της Αθήνας, που συμβάλλουν στην ενημέρωση, αλλά και οι της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην Αριστοτέλους και στη Βασιλέως Ηρακλείου, όπου αντάλλαξε χειραψίες και συνομίλησε με αρκετούς τουρίστες.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνόδευαν στη Θεσσαλονίκη η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου, Πόπη Τσαπανίδου, αλλά και αρκετά τοπικά στελέχη.