Περιστατικά, που προκαλούν την δυσφορία της κοινής γνώμης συμβαίνουν στο κόμμα “Σπαρτιάτες”, που εισήλθε στη Βουλή, αφού ξεφύτρωσε ως συγκροτημένο σχήμα πριν από λίγο καιρό και κατάφερε να πείσει αρκετές χιλιάδες ψηφοφόρων.

Πρώτο κρούσμα ήταν η κίνηση από τον πρόεδρο του κόμματος να δηλώνει προκλητικά και ανοιχτά ότι ευχαριστεί τον καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξή του.

Η παρουσία του εν λόγω κόμματος στη Βουλή έχει προκαλέσει από χθες συζήτηση και προβληματισμό. Μάλιστα, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε αναφορά στην εξέλιξη αυτή, χωρίς να κατονομάσει τους “Σπαρτιάτες”, λέγοντας ότι η σύνθεση της νέας Bουλής γεννά πολλές προκλήσεις, τις οποίες, όπως είπε στον Πρόεδρο της Βουλής που της παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών, «θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί».

Διεγράφη από το κόμμα “Σπαρτιάτες” η Δομνίκη Παπαδοπούλου

Δεύτερο κρούμα, μία ημέρα μετά τις εκλογές, ήταν η διαγραφή από το κόμμα “Σπαρτιάτες” της Δομνίκης Παπαδοπούλου, που έχει ενεργό ρόλο στα social media και συμμετείχε και στο reality show GNTM 5.

Εκδόθηκε μάλιστα ανακοίνωση των “Σπαρτιατών” για την διαγραφή της Δομνίκης Παπαδοπούλου.

Η ανακοίνωση του προέδρου του κόμματος “Σπαρτιάτες” αναφέρει:

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομνίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».