Εντύπωση προκάλεσε στη Ρόδο η εμφάνιση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που έφθασε στο νησί το μεσημέρι με το προεδρικό αεροσκάφος προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Η πρόεδρος εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με απλή ενδυμασία και αθλητικά παπούτσια, σπάζοντας το πρωτόκολλο και τους επίσημους ενδυματολογικούς κανόνες. Υπήρξαν μάλιστα ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αρνητικά.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος με τον οποίο είχε σύντομη συνομιλία για το πρόγραμμα της επίσκεψης στο νησί.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο αργότερα συνοδευόμενη από τον Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Η φωτογραφία από το facebook του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

Αναφορικά με την επίσκεψη της Προέδρου ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στη Ρόδο, την πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 73ης Επετείου της Ενσωμάτωσης των νησιών μας με την Μητέρα Ελλάδα.

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρόδο σε μια δύσκολη συγκυρία για το νησί μας, και σε έναν ιδιαίτερο εορτασμό της Επετείου της 7ης Μαρτίου, αποτελεί ύψιστη τιμή για την περιοχή μας. Το μήνυμα της Ενσωμάτωσης και των αγώνων των προγόνων μας για την απελευθέρωση των νησιών μας είναι διαχρονικό και αποτελεί την πυξίδα μας στη σημερινή εποχή που μαχόμαστε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.»

Το απόγευμα η κα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο. Σακελλαροπούλου που βρίσκεται στο νησί της Ρόδου

Σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να καταθέσει στεφάνι στο Βωμό της Πατρίδος.

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση

Ανάμεσα στα αρνητικά σχόλια ήταν και αυτό του διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, που έγραψε στο facebook:

Κάποιος να της πει ότι είναι ΠτΔ. Ούτε στο παζάρι για ψώνια δεν ντύνονται έτσι. Αν δεν μπορεί να σεβαστεί το θεσμό που εκπροσωπεί ας πάει σπίτι της.
48 σχόλια
2 κοινοποιήσεις

Σχόλια

Έλεος……..αν είναι δυνατόν.
Κατάντια Βασίλη!!

 

Συμφωνω απολυτα μαζυ σου Βασιλη.
Έβαλε κάτι πρόχειρο και πήγε…

 

Ξεφτίλα…
Η αποστολή της, για την παρεταίρω απαξίωση και γελοιοποίηση της Ελλάδας, είναι πιο σημαντική γι’ αυτήν .

 

 

Αυτός που την τοποθέτησε εκεί αγαπητέ μου.

 

Ο καθένας φέρει την ευθυνη των πραξεων του

 

Στα παλιά της τα παπούτσια, κυριολεκτικά…