Σε ένα υπέροχο περιβάλλον με θέα στον Θερμαϊκό και ανάμεσα σε πολλούς φίλους ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης έκανε την τελευταία του προεκλογική εκδήλωση στο νέο bar – restaurant της πόλης μας στο AVENUE στη Νέα Παραλία.

Ο κ. Δράμαλης υποδέχθηκε τους φίλους του της Θεσσαλονίκης από κάθε πλευρά της πόλης και της Α Περιφέρειας, σε μια ωραία δεξίωση με τίτλο ‘’ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ‘’.
Ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και ο κ. Δράμαλης έκανε παρουσίαση της υποψηφιότητάς του δίνοντας έναν άλλο χαρακτήρα στις συγκεντρώσεις αυτές, χωρίς να είναι κουραστικές με μακρές ομιλίες, αλλά μια διαδραστική συζήτηση με όλες και όλους.
Ο κ. Δράμαλης μίλησε περιληπτικά, αλλά ουσιαστικά για τους στόχους του και το τι νέο μπορεί να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη με ενδυνάμωση του ρόλου της, μέσα από έργα, υποδομές και νέους οργανισμούς και τόνισε:
“Είμαι ένας νέος πολιτικός, με δυναμική και οργάνωση και θέλω να προσφέρω στην πόλη μου με ένα νέο όραμα και με ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για τη Θεσσαλονίκη μας και σας καλώ να με στηρίξετε”.