Στο δρόμο, που είχε χαράξει ο Αλέξης Τσίπρας με καταγγελτικό λόγο και προσπάθεια για εμβολισμό της κυβέρνησης με αναφορές σε τρωτά σημεία της βαδίζει πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης, ψάχνοντας να βρει λάθη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέλειες ή παραλείψεις.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να αναδείξει πάλι το ξεχασμένο θέμα των υποκλοπών πραγματοποιεί σήμερα συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, επρόκειτο να μεταβεί στον Άρειο Πάγο και να συναντηθεί με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, το πρωί στις 9:30, σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στις 12.00 ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει στις 18:00 με την ομιλία του τις εργασίες της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είχαν προηγηθεί “πιασάρικες” συναντήσεις του Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, με το προσωπικό του Σταθμού του ΕΚΑΒ Πυλαίας και με άλλους εκπροσώπους συλλόγων, που διαμαρτύρονται για προβλήματά τους.