Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Δήμο Αχαρνών Αττικής, όπου περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το σχέδιο της ΝΔ θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους πιο αδύναμους, την αύξηση θέσεων απασχόλησης το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την Παιδεία, και είπε ότι «κάναμε την Ελλάδα από ουραγό, πρωταγωνιστή στην Ευρώπη».

Ο πρωθυπουργός επέστησε την προσοχή στα στελέχη της ΝΔ λέγοντας ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξει ούτε η παραμικρή υπόνοια αλαζονείας και αυταρέσκειας, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές κερδίζονται ψήφο-ψήφο, κερδίζονται στο πεζοδρόμιο, στα καφενεία, στα ΚΑΠΗ, πόρτα-πόρτα.

«Έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε εκλογές, έτσι θα κάνουμε εκλογές τώρα. Ξέρετε να κάνετε εκλογές, δώστε μας τη δυνατότητα να εξακολουθούμε να πηγαίνουμε τον τόπο μπροστά. Να κρατάμε σταθερά το πηδάλιο της χώρας» είπε.

Για ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι

Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Γι΄αυτά τα ευτράπελα τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μία κουβέντα μόνο: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον «πολακισμό» σε κεντρική γραμμή του κόμματος. Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να εξακολουθούμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με σεβασμό και με κατανόηση -και ζητώ από όλα τα στελέχη μας αυτό να το κάνουν- απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

Τέλος συμπλήρωσε ότι η ΝΔ στέκεται πάντα κοντά στους πιο αδύναμους και τόνισε:

«Το κάναμε τις εποχές της πανδημίας, νομίζω το γνωρίζουν όλες και όλοι, όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εάν δεν είχαμε σκύψει πάνω στο πρόβλημα, εάν δεν είχαμε στηρίξει επιχειρήσεις και εργαζόμενους, η ανεργία θα είχε εκτοξευθεί. Αντί γι’ αυτό, η ανεργία συνέχεια μειώνεται».