Δεν έδωσε σαφές πολιτικό στίγμα, ούτε η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, αλλά αρκέστηκε σε μια μάλλον… ιδιότυπη και αόριστη απάντηση όταν ρωτήθηκε για το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη που τοποθετήθηκε σχεδόν αμέσως ως εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του Στέργιου Καλπάκη, ο οποίος έμαθε την αντικατάσταή του από… τα ΜΜΕ, βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».

Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε ποιο είναι το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη, ερώτημα το οποίο απευθύνουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι αλλά και τα άλλα κόμματα.

Εκεί η κα Αυγέρη έδωσε την απάντηση: «Εεε, ήδη βλέπετε. Βλέπετε εμένα. Είμαι μια αλλαγή που τέλος πάντων αποτυπώνει τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας του πολιτικού σχεδίου και του τρόπου με τον οποία θα επικοινωνούνται οι πολιτικές αποφάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τις δηλώσεις του Ν. Φίλη

Αναφερόμενη στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Φίλη  η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρώην βουλευτή για κομματική ανωριμότητα.

«Το ζήτημα ήταν από σήμερα να καταστρώνουμε το σχέδιο της αντιπολίτευσης μας απέναντι στην Κυβέρνηση, αυτό που ζούμε ως απόνερα του επιτελικού κράτους. Αντ’ αυτών καθόμαστε σύντροφοι να απαντούμε σε αυτά που έχουν πει σύντροφοι παλαιότεροι από εμάς που τους βρήκαμε στις κομματικές διαδικασίας που θα έπρεπε να δίουν τον τόνο της κομματικής ωριμότητα. Αυτό προφανώς δεν συμβαίνει και όχι με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η Δώρα Αυγέρη.

Η ίδια απέδωσε τις δηλώσεις αυτές στα «απόνερα της εκλογικής διαδικασίας» κάνοντας λόγο για «πληγές που θα επουλωθούν όσο περνάει η εβδομάδα αυτή και θα κατανούμε την ανάγκη του “ΣΥΡΙΖΑ μετά” θα αντιλαμβανόμαστε τι είναι το ορθό και το χρήσιμο για την κοινωνία».