Πολλές, επαναλαμβανόμενες και ως ένα βαθμό φλύαρες ήταν οι ερωτήσεις, που υποβλήθηκαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με διαρκή αναμόχλευση των πολιτικών θεμάτων για τις συνεργασίες μετά τις εκλογές, τα κοινωνικά μέτρα, την ενέργεια κ.λ.π.

Η ερώτηση, που ξεχώρισε ήταν αυτή, που έχει άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία και αναφέρεται στη λειτουργία των περιφερειακών νοσοκομείων.

Ειδικότερα η ερώτηση της Λένας Παρασκευά από το Star Κεντρικής Ελλάδας στο πλαίσιο της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης αφορούσε το ζήτημα της στελέχωσης των δημόσιων νοσοκομείων και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα, ειδικά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τα Νοσοκομεία Λαμίας , Καρπενησίου, Λιβαδιάς, Εύβοιας κ.λ.π.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι από το νοσοκομείο Λαμίας έχουν αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια 60 γιατροί και υπολειτουργούν πολλά τμήματα,

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την ερώτηση και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα

«Το υπουργείο Υγείας σύντομα θα είναι έτοιμο να ανακοινώσει μέτρα  – κίνητρα για τη στελέχωση των νοσοκομείων»  δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός .

Δείτε στο video που ακολουθεί την ερώτηση της Λένας Παρασκευά και την απάντηση του Πρωθυπουργού: