Εντυπωσιακή ήταν η προεκλογική συγκέντρωση στην οποία μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Θησείο, όπου χειροκροτήθηκε για την αμεσότητα των λόγων του και την όλη εικόνα.

Μεταξύ άλλων έστειλε το μήνυμα ότι “δεν είμαι μεσσίας”, όπως είπε, αλλά ένας από τους πολλούς συγκεντρωμένους που έδωσαν το παρών στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, εξηγώντας το τι θα κάνει αν εκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο πλευρό του τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ ενώ μαζί τους ήταν και το σκυλάκι τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που λίγο πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ τάραξε τα νερά ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, είναι ζευγάρι με τον Tyler McBeth τον οποίο και γνώρισε σε ηλικία 31 ετών.

Σχετικά είχε γράψει για τον σύντροφό του:

 

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης παλαιότερα.

«Η σχέση μου με τον Tyler, είναι μία υγιής σχέση. Είμαστε μαζί 4 χρόνια», είχε προσθέσει.