Σε μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για τη συμμετοχή στην αυριανή διαδικασία εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδοθεί όλο το επιτελείο της Κουμουνδούρου, αλλά και τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα.

Επιθυμούν να δείξουν το μέγεθος – δείγμα των οπαδών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και να κάνουν συγκρίσεις με τον αριθμό αυτών, που πρόσφατα πήγαν να ψηφίσουν για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ενδεικτική της γενικής κινητοποίησης είναι η αποστολή μηνυμάτων παντού, σε 15χρονους, ακόμη και σε μικρότερες ηλικίες.

Σε ταβέρνα του Ψυρρή ο Τσίπρας 

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ταβέρνα στου Ψυρρή, συνοδεία ενός κρασιού και μεζέδων είχε την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος, λίγο πριν από τις αυριανές εκλογές.

Παραπέμποντας στα μηνύματα και τη διάθεση που προσέλαβε από τους πολίτες κατά τις περιοδείες που πραγματοποίησε ανά τη χώρα στο πλαίσιο της καμπάνιας ενόψει της αυριανής διαδικασίας, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες της Κυριακής.

Από τις 1.000 κάλπες την Κυριακή οι πολίτες να στείλουν συστημένο τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή στις 1.000 κάλπες που στήνονται σε όλη τη χώρα, απηύθυνε από την Άρτα όπου βρέθηκε για επίσκεψη νωρίτερα την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Μήνυμα και στην 12χρονη κόρη του Τάσου Γαϊτάνη…

Μόλις χθες η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν SMS και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν τονίζεται, σήμερα όμως έλαβε μήνυμα και η 12χρονη κόρη του Τάσου Γαϊτάνη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter πως στο κινητό της 12χρονης κόρης του έφτασε sms έτσι ώστε να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ξανά αιχμές αναφέροντας «προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες».

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ.Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη η Πειραιώς τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».

Εδώ η ανάρτηση του Τάσου Γαϊτάνη:

“Επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα. Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες”.