«Μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί», δήλωσε σε ενωτικούς τόνους η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου, καθώς πήγαινε βόλτα σε χαλαρή διάθεση με το παιδί της.

Λίγο πιο πέρα από το σπίτι της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, την «έπιασαν» οι κάμερες καθώς είχε βγει βόλτα με μια φίλη της και τα παιδιά τους σε δρόμο του Χαλανδρίου.

«Σήμερα έχει μέρα ξεκούρασης, έχει τη βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας τις κανονικές, τις ωραίες», είπε η Εφη Αχτσιόγλου.

Με ενωτική διάθεση εμφανίστηκε η Αχτσιόγλου

Σε ερώτηση για τις αυριανές εκλογές δήλωσε αισιόδοξη ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι.

«Σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και να είμαστε αποτελεσματικοί» δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι υπήρξε ένταση το προηγούμενο διάστημα, αλλά εκτίμησε ότι «μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί». Σε ό,τι με αφορά, συμπλήρωσε, έχω δείξει μια εμπειρία και διάθεση ενότητας και πολιτικό περιεχόμενο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι πολίτες θα αποφασίσουν.

Είπε ακόμη ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι σε διάθεση πόλωσης, παραδέχτηκε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά θα το βρούμε από τη Δευτέρα» όπως είπε. «Θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι στρατιώτης για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης» ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου.

Σε ερώτηση αν τα καταφέρνει με τις υποχρεώσεις της μητρότητας απάντησε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά με τις υποχρεώσεις, αλλά θα το ισορροπήσω καλύτερα από Δευτέρα».