Ανάπαυλα σήμερα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και τις προεκλογικές εκστρατείες, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί, μάλλον αποκαμωμένοι προτιμούν να περάσουν στιγμές ξεκούρασης, είτε μμε τις ικογένειές τους, είτε παρέα με δημοσιογράφους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα είναι με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα έχει συνάντηση με δημοσιογράφους για ένα ουζάκι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπέμποντας το μήνυμα της συσπείρωσης και ζητώντας μία ισχυρή εντολή διακυβέρνησης ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία με μία μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος.

Σε μία κίνηση με αρκετούς συμβολισμούς η ΝΔ επέστρεψε στο Σύνταγμα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2012 θέλοντας να σηματοδοτήσει και με αυτό τον τρόπο την δυναμική που έχει αναπτύξει.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι 2,4 εκατομμύρια πολίτες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου να επιλέξουν την Κυριακή να πάνε ξανά στην κάλπη αντί σε μία παραλία ή τουλάχιστον πριν καταλήξουν σε αυτή.