«Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας”, δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.-

Ακολουθώντας την θεωρία των παλιών γλεντζέδων, που έλεγαν “ακόμη και όταν χάνουμε το διασκεδάζουμε” ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδειξε να στενοχωριέται από την μεγάλη ήττα στις εσωκομματικές εκλογές.

Αντίθετα φάνηκε ξαλαφρωμένος και το έριξε έξω, ρίχνοντας και ένα “συμβολικό” ζεϊμπέκικο.

«Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, μόνο αγωνιστές…» έγραψε στα σόσιαλ μίντια ο πρώην πρωθυπουργός, πριν μεταβεί σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων,  με συνεργάτες του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Χωρίς το άγχος των εκλογών και προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, που έδωσαν όλη αυτή την περίοδο μεγάλο αγώνα για την υποψηφιότητά του δείπνησαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στο κέντρο της Αθήνας,  ο πρώην πρωθυπουργός  χόρεψε τη «Συννεφιασμένη Κυριακή» – το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του πατέρα του – και ανέβασε το βίντεο από τον χορό στο Facebook.

Το ζεϊμπέκικο του Παπανδρέου

Παρούσα ήταν και η Ολλανδέζα σύντροφός του, η οποία χειροκροτούσε  μαζί με τους άλλους, όταν ο Γιιώργος έριχνε τις στροφές του.

IMG-20211213-WA0001
Μερικοί βέβαια σχολίασαν ότι ο Γιώργος το έριξε στο χορό, θέλοντας να δείξει στους αντιπάλους ότι οι δυνατοί δεν πτοούνται από τις ήττες, αλλά και στους οπαδούς του να μην λυπηθούν και να βλέπουν τα πράγματα από πιο ψηλά.

Συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη

«Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου  αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη.

Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.

Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών».

Ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους τον στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.

«Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη», επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου.