Βαθιά οδύνη επικρατεί στη Δράμα, καθώς έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Δράμας Χρήστος Κυριακίδης 38 ετών σε τροχαίο δυστύχημα.

Το όχημα του αντιδημάρχου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου- Μικροχωρίου. 

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Περιφερειακή οδό της Δράμας λίγο πριν τα φανάρια της Σόφτεξ. 

Ο Χρήστος Κυριακίδης 38 ετών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας και από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Μικροχωρίου. Παράλληλα, ήταν μέλος ποντιακού σωματείου με έντονη δράση.

Οδύνη εκφράζει ο Δήμαρχος  

Την οδύνη του για τον χαμό του συνεργάτη του εκφράζει, με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

«Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου.

Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου. Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Μαμσάκος.

Ο Χρήστος Κυριακίδης ανήμερα των Θεοφανίων είχε βρεθεί στο Φανάρι και βούτηξε για τον Σταυρό στην Κωνσταντινούπολη.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας