Εντυπωσιακές επιδείξεις στο πλαίσιο του  7ου Kavala AirSea Show

παρουσία χιλιάδων επισκεπτών, που απόλαυσαν το θέαμα.-

 

Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το λιμάνι της Καβάλας “Απόστολος Παύλος”, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φετινό 7ο Kavala AirSea Show. Η φετινή διοργάνωση έγινε, μάλιστα, και η αιτία για να αποτελέσει η περιοχή πόλο έλξης για επισκέπτες από πολλά σημεία της χώρας –και όχι μόνο.

“Τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα, όχι μόνο της Καβάλας αλλά και των όμορων νομών” υποστήριξε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” ο υπεύθυνος και συντονιστής της διοργάνωσης, Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Χάρη στη μορφολογία της πόλης, την ελεύθερη πρόσβαση των επισκεπτών, στο θέαμα στον αέρα αλλά και στις στατικές εκθέσεις, ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών “έπιασε” επίπεδα ρεκόρ. “Μέσα στην Καβάλα και συγκεκριμένα μόνο στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καβάλας οι επισκέπτες υπολογίζονται στους 25.000 σε κάθε ημέρα” ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: “Πιο μετρήσιμο στοιχείο στον τομέα της προσέλευσης είναι οι επίσημα εγγεγραμμένοι spotter και press· φέτος ήταν 87 από πολλές χώρες, είναι όλοι αυτοί που μπορούν να δείξουν το ‘άπλωμα’ της διοργάνωσης σε άλλο επίπεδο”.

Η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε και σημαντικές καινοτομίες πέρα από τα πτητικά μέσα όπως τα επιθετικά ελικόπτερα, το μαχητικό αεροσκάφος της Ομάδας Επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας “Ζευς” αλλά και τα ακροβατικά σμήνη, που παρουσίασαν πτήσεις ακριβείας πάνω από τον ουρανό της Καβάλας. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου προγράμματος έγιναν και για πρώτη φορά πολλαπλές εντυπωσιακές πτώσεις αλεξιπτωτιστών

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ