Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο 60χρονος οδηγός Ι.Χ. και όχι από τραυματισμό στο τροχαίο, που σημειώθηκε το πρωί στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Γούναρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε τραυματισμό, μετά την καραμπόλα, που προκλήθηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα, αλλά  μετά διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ενός από τα Ι.Χ. έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι και τελικά έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε όχημα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ένα ακόμα Ι.Χ., καθώς λόγω της ανακοπής ο οδηγός δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημά του.

Όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, λέει η σύζυγος

Η σύζυγος του 60χρονου που έπαθε την ανακοπή  μίλησε  για τις τελευταίες τραγικές στιγμές.

Και συνεχίζει: «Πήγε ο γιος μου με τη νύφη μου στο Ιπποκράτειο, όπου τον μετέφεραν για τα διαδικαστικά. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το πώς έγινε, τι έγινε. Ο σύζυγος μου είχε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του, είχε και σακχαρώδη διαβήτη. Το πρωί πήγαινε να συναντήσει κάποιους γνωστούς του για μια δουλειά. Πότε ήταν καλά, πότε δεν ήταν και το αυτοκίνητο τον βοηθούσε να κινηθεί. Τον βοηθούσε να είναι καλύτερα. Γι’ αυτό οδηγούσε και έγινε αυτό που έγινε».