Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα παίρνουν όσοι ρίχνουν μπάζα στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στην Καλαμαριά, ύστερα από μήνυση, που κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο Δήμαρχος δηλώνει αποφασισμένος να διατηρήσει το πάρκο Κόδρα καθαρό, μετά και την μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιείται εδώ και  μήνες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε διαβούλευση το Ε.Χ.Σ (Ειδικό Χωρικό Σχέδιο) για τον σχεδιασμό του πάρκου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση του Δήμου, ο κ. Δαρδαμανέλης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, όπου κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων, για τη ρίψη μπάζων στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε την Δυτέρα και έγινε αντιληπτό από ανάρτηση δημότη στο διαδίκτυο.

Ο Δήμαρχος στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης δεν έκρυψε την οργή του για την ανευθυνότητα που επέδειξαν οι υπαίτιοι.

«Για το πάρκο αυτό εργαζόμαστε σκληρά να το κρατήσουμε καθαρό και να το απολαμβάνουν οι Καλαμαριώτες, αλλά και οι επισκέπτες. Είναι ο χώρος εξόρμησης  πολλών οικογενειών, ο χώρος άθλησης μικρών και μεγάλων, το μέρος που έδωσε σε όλους διέξοδο εν μέσω καραντίνας. Το Κόδρα πρέπει όλοι να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού Δήμος και εθελοντές. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν ασυνείδητο να το καταντήσει χωματερή, γιατί έτσι τον βολεύει», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.