Θλίψη στον δημοσιογραφικό και στον αθλητικό κόσμο προκάλεσε η είδηση για τον  θάνατο του αθλητικού συντάκτη Χρήστου Παυλίδη, που έφυγε από τη ζωή χθες  ηλικία 43 ετών.

Ο Χρήστος Παυλίδης υπηρέτησε τα τελευταία 20 χρόνια το αθλητικό ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη.

Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και συνεργάστηκε με πολλά έντυπα, ραδιοσταθμούς και ιστοσελίδες.

Η εξόδιος ακολουθία είναι σήμερα, Τετάρτη στις 10:30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης

Τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, σε ηλικία μόλις 43 ετών, θρηνεί η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Χρήστος Παυλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978.

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική διαδρομή του από τα Σπορ του Βορρά και εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδες (πρωτίστως στον Αγγελιοφόρο), ιστοσελίδες, ανταποκριτικά γραφεία και ραδιοφωνικούς σταθμούς, με σταθερό σημείο αναφορά το ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που και ο ίδιος αγαπούσε.

Στην επαγγελματική διαδρομή του ο Χρήστος Παυλίδης είχε σταθερό οδηγό την ευσυνειδησία, το συναδελφικό πνεύμα και την προθυμία που τον έκαναν τόσο αγαπητό σε όλες τις αίθουσες σύνταξης όπου εργάστηκε, αλλά και σε ολόκληρη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Από το 2014 ως σήμερα, έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το άξιο και αγαπητό μέλος της και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια από τον ΠΑΟΚ

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε μέσω των social media και ο λατρεμένος του ΠΑΟΚ, το ρεπορτάζ του οποίου «υπηρέτησε» για χρόνια ο Χρήστος τόσο στη Metrosport, το Metropolis 95.5 όσο και σε άλλες εφημερίδες και σάιτ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε με οδύνη τον χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, ο οποίος έφυγε στα 43 του χρόνια μετά από άνιση μάχη, που έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..

Αντίο από συναδέλφους του στη Metrosport

Ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ένας υπέροχος άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας. Ο Χρήστος Παυλίδης έδωσε τη μάχη με την επάρατη νόση με δύναμη και αξιοπρέπεια και σήμερα «έφυγε» στα 43 του χρόνια.

Ο όμιλος Metromedia, όλοι οι συνάδελφοι και εργαζόμενοι εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην  οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.