Βρώμικα κυκλώματα, μαφίες λαθρεμπορίου καυσίμων και “προστάτες” μαγαζιών βρίσκονται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του 38χρονου Γιώργου Μήτσου  σήμερα το πρωί στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στον Γέρακα Αττικής, σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός τους

Χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών, αλλά συγγενικά πρόσωπα του θύματος μιλούν για μπράβους της νύχτας, που “πουλάνε προστασία” και για βρώμικα κυκλώματα.

Ενδεικτικά  ο πατέρας του 38χρονου λέει ότι ” η νύχτα σκότωσε το παιδί μου!».

Λίγες ώρες μετά τη φονική ενέδρα με τα Καλάσνικοφ που έστησαν στον 38χρονο, ο πατέρας του θύματος Αναστάσιος Μήτσου σε δήλωσή του ανέφερε ότι «η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» και υποστήριξε ότι τον σκότωσαν γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του.

Αναλυτικά ο πατέρας του 38χρονου αναφέρει σε ανακοίνωσή  του:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. 
Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. 
Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. 
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων η να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. 
Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων. 
Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. 
Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. 
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. 
Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφονους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ».

Τρεις (ή κατά άλλες πληροφορίες τέσσερις) ένοπλοι είχαν στήσει το πρωί φονική ενέδρα στον 38χρονο και λίγο μετά τις 8.00, όταν ο Γ.Μ. έφθασε στο πρατήριο καυσίμων, με το που κατέβηκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του, τον γάζωσαν με σφαίρες και τον εκτέλεσαν χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει.

Διέφυγαν με όχημα τύπου βαν, το οποίο πυρπόλησαν

Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εκτελεστών, που διέφυγαν με όχημα τύπου βαν, το οποίο πυρπόλησαν. Το βαν εντοπίστηκε στην Παλλήνη, στις οδούς Μάνου Κατράκη και Αγίου Αθανασίου. Η εκτελεστές το πυρπόλησαν πριν επιβιβαστούν σε σε μηχανές και φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μέσα ατο βαν βρέθηκαν και όπλα.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών της Ελ.ΑΣ, ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε μπει και στο παρελθόν στο στόχαστρο αγνώστων.

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασαν στο πρατήριο καυσίμων, επί της λεωφόρου Μαραθώνος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και «γάζωσαν» τον 38χρονο, από απόσταση αναπνοής.

Στη συνέχεια οι δράστες, που χρησιμοποίησαν πολεμικά τουφέκια τύπου Καλάσνικοφ, διέφυγαν από το σημείο.