Σκηνές ντροπής και εξευτελιστικής εκμετάλλευσης ανθρώπων από άνθρωπο εκτυλίσσονται στη Ρόδο και προκαλούν θύελλα αντιδράσεων, καθώς έχει κυκλοφορήσει  ένα βίντεο τις τελευταίες ώρες στα social media, που δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar να παραδίδει παραγγελία περπατώντας μέσα στη θάλασσα!

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος σχεδόν… κολυμπάει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει περίπου έως τον λαιμό ώστε να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Είναι ντροπή στο όνομα του κέρδους ορισμένοι επιτήδειοι να εκμεταλλεύονται τα πάντα, ακόμη και νέους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη από ένα μεροκάματο. Επίσης είναι απορίας άξιο πως οι τοπικές αρχές και ο δήμος δίνουν άδειες για λειτουργία τέτοιων μαγαζιών, βρωμίζοντας την θάλασσα και προκαλώντας ασχήμια στην αισθητική των ακτών. Οι δε πελάτες και πελάτισσες φαίνεται ότι δεν έχουν τσίπα μέσα στην ξεφτίλα του πάθους για απολαύσεις.

Για το περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.