Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τη φρικιαστική δράση του 28χρονου Αλβανού στο Βόλο….

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τη φρικιαστική δράση του 28χρονου Αλβανού στο Βόλο. Εκτός από το μαρτύριο που ζούσε η 22χρονη σύζυγός του και τα βασανιστήρια που υπέστη, ο 28χρονος χτυπούσε και την 2,5 ετών κόρη του.

Μία από τις γυναίκες, που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της νεαρής μητέρας, αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος «είχε σηκώσει χέρι και στο 2,5 ετών παιδί τους».

Όπως είπε η ίδια γυναίκα: «Θα την σκότωνε, αν δεν κάναμε κάτι. «Μαμά-μαμά» φώναζε το παιδί, όταν τους σώσαμε».

Το σκηνικό, βγαλμένο από ταινία τρόμου, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου, με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη σύζυγό του ο Αλβανός, ήταν πως είχε τοποθετήσει μέχρι και κάμερα, προκειμένου να ελέγχει κάθε κίνησή της!

Η 22χρονη ήρθε στο Βόλο το 2021 μετά το γάμο της με τον δράστη, ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά και δεν της επέτρεπε να έχει επαφή με κόσμο. Ενδεικτικό της βάναυσης συμπεριφοράς και αγριότητας του 28χρονου ήταν και το ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη, όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού τους, επειδή δεν ήθελε κορίτσι! Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν για μήνες με κλειστά παντζούρια. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στην 22χρονη ούτε να δει γιατρό.

«Έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στο θάνατο»

Η αρχή του τέλους της αρρωστημένης δράσης του 28χρονου Αλβανού για την αδιανόητη περιπέτεια της 22χρονης ήρθε το βράδυ της Πέμπτης (22/9), όταν κινητοποιήθηκε όλη η γειτονιά μετά τα ουρλιαχτά της 22χρονης. Οι γείτονες έσπασαν τις πόρτες, κάλεσαν την αστυνομία, με τον 28χρονο να προσπαθεί να διαφύγει. Οι γείτονες τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό, σε ένα σκηνικό θρίλερ.

«Έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στο θάνατο. Με απειλούσε πως, αν το σκάσω για την Αλβανία, θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της η νεαρή.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες, Σάββατο (23/9), στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη (26/9), ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας. Στην εμφάνισή του μπροστά τις εισαγγελικές αρχές, ο δράστης ήταν αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για κακουργήματα.



Το άρθρο Φρίκη στο Βόλο: Ο 28χρονος Αλβανός χτυπούσε και την 2,5 ετών κόρη του (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.