Στη φυλακή οδηγήθηκαν χθες αργά το βράδυ, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο Ρουμάνοι που είχαν συλληφθεί μαζί με ακόμη έναν ομοεθνή τους, ήδη προφυλακισμένο, για ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις σε βάρος 15χρονης από τη Βουλγαρία, που διαμένει με τη μητέρα της στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για έναν 44 χρόνο, που ομολόγησε ότι συνευρέθη ερωτικά με την ανήλικη η οποία- όπως υποστήριξε- είχε συναινέσει και τον 56χρονο πατριό της ανήλικης, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία.

Η 15χρονη γέννησε πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο 44χρονος, που δεν αρνήθηκε ότι ήλθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, δέχτηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να διαπιστωθεί η πατρότητα του παιδιού.

Επίσης προφυλακίστηκε ο 56χρονος Ρουμάνος πατριός της ανήλικης που αρνείται ότι είχε επαφές σεξουαλικής φύσης με την δεκατετράχρονη. Τον ισχυρισμό του κατέθεσε κι ένας εκ των δυο συγκατηγορουμένων του. Ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι και οι δύο πρέπει να προφυλακιστούν.

Την Δευτέρα προφυλακίστηκε και ο 48χρονος ομοεθνής τους, που επίσης έχει παραδεχθεί την πράξη του.

Η υπόθεση όταν αποκαλύφθηκε είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι Ρουμάνοι είχαν εμπλοκή στην περιπέτεια της ανήλικης.