Τα Καλάβρυτα επισκέπτεται αυτή την φορά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, του οποίου η αγάπη για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα γνωστή, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας.

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο των Καλαβρύτων, όπου, ευδιάθετος και με καλή παρέα, απόλαυσε τοπικούς μεζέδες.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, ο Μπόρις Τζόνσον θα παραμείνει στη χώρα μας για τρεις ημέρες. Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στα Καλάβρυτα το μεσημέρι της Παρασκευής και το βράδυ απόλαυσε δείπνο μαζί με φίλους σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής (Βαρβιτσιώτης).

Ευδιάθετος και φιλικός, δήλωσε στο Kalavrytanews.com ότι… ψηφίζει Καλάβρυτα. Θα παραμείνει έως και την Κυριακή, απολαμβάνοντας τη μοναδική φιλοξενία, τη φύση και την ομορφιά των Καλαβρύτων.

Η αγάπη του Μπόρις Τζόνσον για την Ελλάδα είναι γνωστή, καθώς ο πατέρας του έχει σπίτι στο Πήλιο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη χώρα μας ξανά τον περασμένο Αύγουστο καιείχε δειπνήσει στην παραλιακή ζώνη της Καρύστου Ευβοίιας, όπου μάλιστα είχε βγάλει και φωτογραφίες με το προσωπικό αλλά και με θαμώνες του μαγαζιού.