Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που η Ράνια Τζίμα άναψε…

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που η Ράνια Τζίμα άναψε τσιγάρο στον αέρα του Mega και το οποίο δεν πρόλαβε κρύψει, σε μία σκηνή που έγινε… viral στο διαδίκτυο. Μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε για τη συνήθεια του καπνίσματος, τρολάροντας εαυτόν, καθώς έδωσε μία ακόμη ευτράπελη έμπνευση στους χρήστες των δικτύων και όχι μόνο.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στιγμή που άναψε τισγάρο, ανέφερε:

«Α, έγινα πάλι; Oops I did it again», είπε χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας τον τίτλο παλιότερης μεγάλης επιτυχίας της ποπ-σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς.




Επίσης, τόνισε ότι παρακολουθεί τα social media, ενώ προέτρεψε όλους να μην καπνίζουν και πως και η ίδια έχει στόχο να κόψει το κάπνισμα.

«Πάλι έγινα viral; Oops I did it again. Ρε παιδί μου, ναι, καπνίζω, δεν είμαι χαρούμενη και περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ να μην καπνίζετε. Και εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής, αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί. Που και που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό, δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε και καπνίζουμε και κοιμόμαστε και όλα. Κανονικοί άνθρωποι», είπε σχετικά η Ράνια Τζίμα στην εκπομπή.

 

 

Το άρθρο Ράνια Τζίμα για το τσιγάρο στον αέρα του Mega: «Α, έγινα πάλι viral;» εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.