Το απόλυτο χάος επικρατεί στη Μέση Ανατολή με τον πόλεμο να μαίνεται, ενώ σύμφωνα με…

Το απόλυτο χάος επικρατεί στη Μέση Ανατολή με τον πόλεμο να μαίνεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, τόσο η Χαμάς, όσο και το Ισραήλ κρατούν ομήρους.

Στα χέρια της Χαμάς είναι και μια μητέρα με τις δύο κόρες της, οι οποίες βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Η Dora Asher πήρε τις κόρες της και πήγαν να επισκεφτούν τη γιαγιά τους το Σαββατοκύριακο στο χωριό Nir Oz, που είναι κοντά στα σύνορα Γάζας, όταν μέλη της Χαμάς μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα κάλεσε τον σύζυγο της, που βρίσκεται στο κέντρο του Ισραήλ και του είπε ότι τρομοκράτες έχουν εισβάλει στο σπίτι.

Ο σύζυγος της, Yoni, παρακολούθησε μέσω της Google το τηλέφωνο της και είδε πως βρισκόταν πέρα από τα σύνορα.

Ωστόσο, η κατάσταση έμελλε να χειροτερέψει μιας και ο άνδρας σοκαρίστηκε, όταν είδε τη γυναίκα, τις κόρες και την πεθερά του σε βίντεο που φαίνονταν πολίτες, οι οποίοι έχουν απαχθεί και είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο της Χαμάς.

Όπως αναφέρει η New York Post, είπε:

«Σίγουρα αναγνώρισα τη γυναίκα μου, τις δύο κόρες μου και την πεθερά μου σε κάποιο όχημα με τρομοκράτες της Χαμάς γύρω τους.

Τα δύο κοριτσάκια μου, είναι μόνο μωρά, δεν είναι καν 5 ετών και 3 ετών.

Δεν ξέρω με ποιους όρους είναι αιχμάλωτοι. Δεν ξέρω τι τους συνέβη».

«Θέλω να ζητήσω από τη Χαμάς, να μην τις πληγώσει. Μην πληγώνεις τα μικρά παιδιά.

Μην πληγώνεις τις γυναίκες. Αν με θέλεις, είμαι πρόθυμος να έρθω», πρόσθεσε ο πατέρας.

Δείτε το βίντεο:

@c4news Israeli father Yoni Asher makes an emotional plea to Hamas for the return of his wife, two daughters and mother in law. About 100 people have reportedly been taken hostage by Hamas. Almost 1000 people have been killed in the conflict so far. #Israel #Hamas #Gaza #Channel4news ♬ original sound – Channel 4 News

Πάντως, το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με βίντεο που δείχνουν παιδιά και γυναίκες να είναι όμηροι της Χαμάς.

Το άρθρο Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκινεί πατέρας-Ζητά από τη Χαμάς να τον πάρουν όμηρο και να αφήσουν την οικογένειά του (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.