Φοβερό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου, στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με  πληροφορίες από το epiruspot, το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς τα Ιωάννινα, όταν ένα αυτοκίνητο επέπεσε σε άλλο σταθμευμένο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι ένα ζευγάρι είχε σταματήσει με το αυτοκίνητο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).  Ένα δεύτερο ΙΧ που περνούσε από το σημείο έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Άφησαν την τελευταία τους πνοή μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Τραγική λεπτομέρεια ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους και της 25χρονης κόρης τους.

Πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ο 58χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ μετά από μηχανική βλάβη. Μαζί με την 50χρονη σύζυγό του είχαν κατέβει προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πόρτα ακριβώς πίσω από την θέση του οδηγού.

Την ώρα εκείνη άλλο διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στις ανοιχτές πόρτες και στη συνέχεια παρέσυρε το ζευγάρι.

Οι διασώστες και διερχόμενοι οδηγοί απορούσαν μάλιστα πως δεν κατάφερε ο οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου να αποφύγει την παράσυρση, αφού η Ιονία οδός έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).