Πλάκα με όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα βαφτίσια, αλλά και σχόλια για την εικόνα της προεκλογικής εκστρατείας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη συνέντευξή του στο Kontra24, καθώς δεν απέφυγε να μιλήσει για τις «κολυμβήθρες» και τις «επιστολές του Ιησού».

Ο κ. Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη και την εκπομπή Kontra24. Έθεσε μεταξύ άλλων θέμα σοβαρότητας στην πολιτική του τόπου ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, τονίζοντας πως για το ΠΑΣΟΚ ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι εφικτός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως το κόμμα του επιδιώκει στις ευρω-εκλογές να αναδειχθεί σε προγραμματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να γίνει κυβερνητική πρόταση στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε δριμύτατη κριτική σε δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση, λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για κολυμβήθρες και ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις επιστολές του Ιησού ενώ «σε λίγο θα πουλάει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ο Πρόεδρος επανέλαβε την πάγια θέση του πως το κόμμα θα είναι στους νικητές των ευρωεκλογών εκφράζοντας την πεποίθηση πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι 2η δύναμη ανεξάρτητα με το τι λένε οι δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Τι να συζητήσουμε, για τα βαφτίσια μας;», σχολιάζοντας τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον σταυρό που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα όπου βαφτίστηκε.

Επική ήταν η ατάκα για την βάφτιση του στο.. Αρκαλοχώρι. «Εγώ βαφτίστηκα στο Αρκαλοχώρι και μόλις βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Το αγουρέλαιο “έφταιγε” για το χρώμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά κυρία Γιάμαλη;

Να κάνουμε την αντιπολίτευση της κολυμπήθρας λέγοντας τέτοιες ανοησίες; Είχαμε έναν με τις επιστολές του Ιησού, τώρα έχουμε και τον κ.Κασσελάκη με τον σταυρό στην κολυμπήθρα», είπε χαρακτηριστικά.