Στον Στέφανο Κασσελάκη και τη θριαμβευτική του νίκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πατέρας…

Στον Στέφανο Κασσελάκη και τη θριαμβευτική του νίκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πατέρας Θεόδωρος μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, και αναφερόμενος στην επαγγελματική ιδιότητα του ίδιου και του Στέφανου αποκάλυψε πως δέχθηκε τηλεφωνήματα από εφοπλιστές, οι οποίοι του έδωσαν συγχαρητήρια για την εκλογική νίκη.

«Όλοι οι εφοπλιστές μου τηλεφώνησαν και μου έδωσαν συγχαρητήρια για τη νίκη του Στέφανου», είπε χαρακτηριστικά.



Η συμβουλή που του έδωσε

«Όταν ο Στέφανος μου ανέφερε με τους συνεργάτες και τους φίλους του τον σκοπό του για την πολιτική ήμουν θετικός, γιατί ήταν το όνειρό του», δήλωσε ο Θεόδωρος Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».

«Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολλέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστές πολιτικές. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου», συμπλήρωσε.

«Ο Στέφανος είναι manager»

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Τζο Μπάιντεν, μιλάει έξι γλώσσες και πάντα είχε δώσει στην οικογένειά του καλά αποτελέσματα, ενώ στην ενασχόλησή του με την ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική.

«Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο πατέρας του.

Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχα μία πληροφορία ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολύ δουλειά», είπε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου του, ενώ για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ικανός να τα ξεπεράσει, καθώς τα standards που κινείται είναι υψηλά.

«Ο Στέφανος είναι manager», σχολίασε.

«Μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη»

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε άδικα με την υπόθεση του παραδικαστικού. Όπως είπε ο ίδιος, στο τέλος δικαιώθηκαν και στη συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και των «ΝΕΩΝ», που βοήθησε στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Ο Στέφανος ερχόταν στα δικαστήρια. Έχω πονέσει άδικα. Ο Θεός με έχει καλά και είμαι όρθιος», είπε.

«Ο Στέφανος μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό κράτος. Έχει ήθος, έχει ενδιαφέρον, είναι εργατικός και θα πάει πολύ καλά. Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα. Πιστεύω με τα αποτελέσματα θα δείξει καλή διαγωγή», δήλωσε ο πατέρας του.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης τόνισε πως ο γιος του «βεβαίως μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ παράλληλα θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.



Το άρθρο Πατέρας Κασσελάκη: «Όλοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο» (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.