Γραφειοκρατικά εμπόδια δεν επέτρεψαν να ενημερωθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, σήμερα το πρωί  (Δευτέρας) για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Μετά την συνάντηση ωστόσο ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: «Σήμερα ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στην ΑΔΑΕ για να ενημερωθεί για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ, ύστερα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος του Μαρτίου του 2021 που απαγόρευε στην ΑΔΑΕ να ενημερώνει όσους είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

« Συνεχίζω αυτόν τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί πιστεύω ότι αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας να ζουν σε μια ευρωπαϊκή κανονικότητα, με καθολικό σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και με σκληρούς φραγμούς στο παρακράτος και τη διαφθορά.

Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά έχει οικονομικές και νομικές διαστάσεις, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε:

«Σήμερα, λοιπόν, ήρθα εδώ μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες. Με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ ώστε με τη σειρά μου να ενημερώσω τον ελληνικό λαό όπως έχω δεσμευτεί».

«Σήμερα ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη», κατέληξε.