Αρχική Ελλάδα Ορκίστηκε ο Χ. Δούκας νέος δήμαρχος Αθηναίων – “Θέληση μας για μια...

Ορκίστηκε ο Χ. Δούκας νέος δήμαρχος Αθηναίων – “Θέληση μας για μια Αθήνα πράσινη, καθαρή και δημιουργική για όλους”, δήλωσε

“Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων” ήταν το πρώτο μήνυμα του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα από την Δημοτική Αγορά της Κυψέλης μετά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα το πρωί (της Πέμπτης).

Ο Χάρης Δούκας ξεκίνησε την ομιλία του, κατά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, σχολιάζοντας την επιλογή της δημοτικής αγοράς Κυψέλης ως τόπο διεξαγωγής της τελετής, προκειμένου όπως είπε «να σηματοδοτήσουμε την θέληση μας για μια Αθήνα πράσινη καθαρή και δημιουργική για όλους».

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων, έξω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Αναγκαία συνθήκη η συμμετοχή των πολιτών».

«Ξέρουμε πως η ζωή είναι δύσκολη σε αυτή τη σπουδαία πόλη. Με ενοχλεί όσο και εσάς» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Δούκας, ενώ κάλεσε τους πολίτες, τους εργαζόμενους στον δήμο και την κυβέρνηση να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.

Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Νίκος Ανδρουλάκης και σύσσωμη η Κ.Ο. του κόμματος, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Λούκα Κατσέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιώργος Καμίνης.