Στο δημοτικό θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας βρίσκεται η παγκόσμια σταρ Αντζελίνα Τζολί, για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», στην οποία υποδύεται την σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας.

Η Αντζελίνα έφτασε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και αμέσως μετά, νωρίς το πρωί της Κυριακής, άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», του Πάμπλο Λαρέν, στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, στο θέατρο Απόλλων του Πύργου, όπως αναφέρει το patrisnews.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Αντζελίνα Τζολί, έφτασε στην τοποθεσία την γυρισμάτων, στις 8:30 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αρκετή συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της Αντζελίνα Τζολί στην περιοχή, καθώς και για το πού θα διαμείνει, ωστόσο η παραγωγή έχει φροντίσει, ώστε όλες αυτές οι λεπτομέρειες να παραμείνουν κρυφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η σταρ του Χόλιγουντ και το κινηματογραφικό συνεργείο του «Maria», θα μεταφερθούν στο Κατάκολο και στην θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στη χώρα μας.