Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο αυτοκίνητο του απανθρακωμένου άντρα στο…

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο αυτοκίνητο του απανθρακωμένου άντρα στο Μενίδι στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της Λεωφόρου Ιωνίας.

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, τράβηξε γείτονας της περιοχής. Σε αυτό φαίνεται αρχικά το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ ξαφνικά ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη.

Στη συνέχεια καταφτάνουν οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά.

Ποιος είναι ο νεκρός

Κατά την κατάσβεση, οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο έναν άντρα με εγκαύματα σε τέτοιο βαθμό που η αναγνώρισή του καθίστατο αδύνατη.

Ωστόσο, η σύζυγος ενός 44χρονου αναγνώρισε το καμένο κόκκινο αυτοκίνητο και κατέθεσε στην αστυνομία πως ο άντρας της δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ του Σαββάτου (2/12). Έτσι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημα.

Ο 44χρονος, που είναι υπάλληλος βενζινάδικου και πατέρας δύο παιδιών, είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο τον Μάιο.

Οι μαρτυρίες γειτόνων

Ένοικος πολυκατοικίας στην περιοχή περιέγραψε στο Νewsit, πως το αυτοκίνητο ήταν για ώρα σταθμευμένο στην περιοχή.

«Ακούσαμε κόρνες φασαρία βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι. Το αυτοκίνητο ήταν φλεγόμενο. Είχε γύρω κόσμο. Ήρθε γρήγορα και η αστυνομία και η πυροσβεστική μέσα σε πέντε λεπτά. Ήταν τόσο μεγάλη η φωτιά που δυστυχώς ο άνθρωπος δεν έζησε. Είχε μια δυνατή έκρηξη. Πετάχτηκε και ο αερόσακος από το αυτοκίνητο πάνω στα καλώδια. Άκουσα από γείτονες μου ότι το αμάξι ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα» ανέφερε ο ένοικος.

«Γύρω στις 10:20 ακούσαμε συνεχόμενα κορναρίσματα, βγήκαμε έξω. Το αμάξι φλεγόταν. Αμέσως πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία και μετά αμέσως η πυροσβεστική» περιέγραψε μια γυναίκα που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

«Το αμάξι ήταν σταθμευμένο, δεν ήταν εν κινήσει. Από κάποιους άλλους που έμαθα ήταν κάποια ώρα σταθμευμένο» πρόσθεσε η ίδια.



Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι έρευνες κινούνται προς την αυτοκτονία.

Την ημέρα που κάηκε ο άνδρας στο Μενίδι, η γυναίκα του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το άρθρο Μενίδι: Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο ΙΧ του 44χρονου–Ποιο σενάριο εξετάζουν οι Αρχές εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.