Συγγενής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται πως είναι μία από τις πλημμυροπαθείς που επισκέφθηκε κατά τη…

Συγγενής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται πως είναι μία από τις πλημμυροπαθείς που επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Βόλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε τη Δευτέρα (2/10) περιοδεία στον Βόλο και επισκέφθηκε ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Σε ένα από τα σπίτια που επισκέφθηκε, μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής από μία γυναίκα. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε τα παπούτσια του, μπήκε στο σπίτι και στη συνέχεια έπιασε τα «φτυάρια» σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως επικοινωνιακό σόου.

Μία ημέρα αργότερα, προκύπτει πως το σπίτι το οποίο επισκέφθηκε ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.



Όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μιλώντας στο protothema, είπε πως η επίσκεψη Κασσελάκη στο πατρικό σπίτι της θείας του, Ελένης Μεϊκόπούλου, δεν ήταν σκηνοθετημένη αλλά τυχαία.

«Μπήκε σε δέκα σπίτια και έτυχε ένα απ’ αυτά να είναι το πατρικό της θείας μου» είπε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Και πρόσθεσε ότι «ήθελε να του δείξει μέχρι που έφτασε η στάθμη του νερού και κατέστρεψε όλα τα έπιπλα. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν ήταν σκηνοθετημένη η επίσκεψη του Κασσελάκη στο πατρικό της θείας μου».



Το άρθρο Κασσελάκης: Συγγενής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής που επισκέφθηκε στον Βόλο – Τι απαντά ο Μεϊκόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.